پاستیل یلدایی
· سبز ژله لیمو
· سفید ژله آلوورابا کمی شیر
· قرمز ژله توت فرنگی
شــــــــــ👩🍳ــــــــــروع
یک بسته ژله روبا۲ق غذاخوری ژلاتین ونصف ل آبجوش روی بخار آب هم بزنید تا شفاف بشه. بعد توی قالب سیلیکونی کوچک که اصلا احتیاجی به چرب کردن هم نداره بریزید و یک ربع درفریزر بذارید تابگیره.من توی پاستیل هام کمی گلوکز ریختم که البته درمزه اش تاثیری نداره وفقط رنگ پاستیل هارو شفاف تر میکنه.برای رنگ قرمز.؛ کمی سیاه دانه باژله ترکیب کنید.