نان کنجدی کره ای
📝مواد لازم:
· شیر دو سوم لیوان(شیرولرم)
· آب ولرم دو سوم لیوان
· یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
· یک قاشق چایخوری نمک
· شکر دو قاشق غذاخوری
· روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی
· یک تخم مرغ کوچک
· آرد حدود چهار لیوان
طرز تهیه:
شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قراربدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید
من روی خمیر رو باکمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل روهم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر درآوردین .روی نون هارو با کره آب شده رومال کنید.
❤نوش جان