دسرلیوانی
مواد لازم:
·        شیر ۲ لیوان
·        شکر نصف لیوان
·        نشاسته ذرت ۴ ق غ
·        وانیل نوک ق چ
·        زرده تخم مرغ ۱ عدد
·        خامه صبحانه ۱۰۰گرم
·        پودر قند ۱ ق غ 
·        بیسکوییت پودر شده اندازه لازم
·        میوه خردشده دلخواه
طرز تهیه:
اول خامه و پودرقند رو مخلوط میکنیم و باهمزن خوب بهم می زنیم تایک دست بشه.توی ظرف دیگه زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه یه ق غ از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تندهم میزنیم و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد  خامه رو بهش اضافه میکنیم وآرام بهم می زنیم. توی جامها  یه لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم رویاون یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خرد کردیم.و به همین ترتیب ادامه بدین. لایه آخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.جامها روحداقل ۴ ساعت توی یخچال بذارین وقبل ازسروباتکه های میوه تزیین کنید.
یه پیشنهادخوشمزه برای شب یلدا
🌸نوش جانتون