کیک دبل چالکت🍫
مواد لازم👉
· 2عدد تخم مرغ
· شکر ۱ لیوان (دسته دار)
· روغن مایع نصف لیوان
· شیرنصف لیوان
· ب پ ۳ ق چ
· پودر کاکائو ۳ قغ
· لیوان آرد ۱/۵ لیوان
· فندق خرد شده برایتزیین و داخل کیک نصف لیوان
· شکلات چیپسی ۱ لیوان
👈طرز تهیه 👉
تخم مرغ و شکر راباهم زن خوب زده تا کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم وبالیسک هم می زنیم.در این جا ۲ ق غ سس شکلاتی اضافه کنید ومواد را درحد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا موادمایع با لیسک به صورت دورانی بهم میزنیم. فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم و مواد را در قالبی که کف و کناره های ان را باروغن چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه. کیک را که ازفردرآوردین اجازه بدین کمی ازگرمی بیفته وبعد با سس شکلات وفندق خردشده تزیین کنید .برای تهیه سس؛ شکلات چیپسی رو بن ماری کنید وبعدازذوب شدن ۲ ق غ روغن مایع اضافه کرده وخوب بهم بزنید.
نوش جان🌸