ژله اناری حبابدار
😋یه پیشنهاد خوشمزه وساده برای مهمونای شب یلدا
دوبستهپودر ژله آلوئه ورا با سه لیوان آبجوش بنماری کردم( حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری)،وقتی ژله خنک شد داخل ظرفها ریختم و داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه، حدود نیم ساعت طول کشید تا نیم بند شد، بعد از یخچال خارج کردم و با چنگال ژله هارو هم زدم تا حباب تشکیل بشه و انار هارو داخل ژله ریختم و با کمک قاشق اونهارو به داخل ژله فرستادم، دوباره ژله هارو داخل یخچال گذاشتم تا ژله کاملا سفت بشه ، در آخر هم مقداری انار روی ژله ها ریختم .
🌸نکته:
برای اینکه ژله شفاف بشه ، از آب سرد استفاده نکنید، فقط آبجوش استفاده کنید ، همچنین وقتی ژله روی بخار کتری بنماری بشه ذراتش کاملا حل میشه و ژله شفاف میشه .یک نکته دیگه در مورد شفاف شدن ژله این هست که حتما بایدژله خنک بشه بعد داخل یخچال بره ، اگر داغ باشه و داخل یخچال بذارید کدر میشه