02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرتیرامیسو 🍮
دسرتیرامیسو 🍮

دسرتیرامیسو 🍮

📝موادلازم

·        تیتاپ10 عدد

·        پنیر ماسكارپونه400 گرم

·        خامه زده شده قنادی 300 گرم

·        پودر قند1 قاشق غذاخوری

·        وانیل نوک قاشق چایخوری

·        کافی میکس5 عدد

·        پودر نسکافه1 ق

🥄طرزتهیه

·        پنیر خامه ی رو با یک قاشق غذاخوری 

·        پودر قند بزنین تافقط مخلوط بشن و پنیرنرم بشه.

·        بعد خامه رو که قبلا زدین و حسابی فرم گرفته و سفت شده رو به پنیر اضافه کنین.

🌸چیدن مواد

تی تاپ ها رو ازارتفاع از هم باز کنین که دوتا لایه تیتاپ بشه و کف ظرف پیرکستون و کامل با تیتاپ بپوشونین.‎کافی میکس ها رو با نسکافه توی 2 و نیم لیوان آب جوش حل کنین باید نسکافه نسبتا غلیظ بدست بیاد. اگه دیدین غلظت نسکافتون کمه، بازم بهش کافی میکس بزنین.بعد با یه قاشق غذا خوری آروم آروم از نسکافه روی تیتاپ ها بدین به صورتی که تمام سطح تیتاپ ها قهوه یی بشه ولی زیادم نریزین که تیتاپ هاتون آش و لاش بشن.‎بعد یه لایه از کرم پنیری که درست کردین روش بمالین و با قاشق از نسکافه بردارین و کمی روی کرمتون بریزین و روش رو ابر و بادی کنین.دوباره یه لایه دیگه تیتاپ بگذارین و همون دور قبل رو تکرار کنین دست آخر وقتی کرم پنیری رو ریختین،روش رو ابر و بادی کنین.یه شابلون روی تیرامیسو بگیرین و روش پودر کاکائو الک کنین تا طرح دار و قشنگ بشه و بعد با تکه های میوه تزئینش کنین.دسر تیرامیسو را بذارینش توی یخچال تا 8 ساعت بمونه و کاملا سفت بشه.بهتره که این دسر رو طرفای عصر درست کنین و بذارین توی یخچال یه شب تا صبح بمونه تا خوشمزه بشه و بعد نوش جان کنید.