تاتلی زبرااناری
این مقدار برای پنج پیاله میباشد
مواد لازم برای محلبی قرمز:
· 2لیوان آب انار
· نصف لیوان شکر(اگرانارتون شیرین بود کمتر بریزید)
· 1ق غ سرپر آرد سفید
· 2 ق غ نشاسته ذرت
مواد لازم برای محلبی سفید:
· 2لیوان شیر
· سه چهارم لیوان شکر
· 1 قاشق غذاخوری سرپرآرد
· 2 ق غ نشاسته ذرت
· وانیل نوک ق چ
طرز تهیه:
2 عدد قابلمه راروی میز بذارید. در یکی تمام مواد محلبی سفید بجز وانیل را به ترتیب بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. داخل قابلمه دیگر مواد محلبی قرمز را به ترتیب بریزید و با همزندستی هم بزنید. هر دو قابلمه را همزمان روی اجاق بذارید و در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید 4_3 دقیقه بجوشند کافی است. قبل از اینکه محلبی سفید را از روی اجاق بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.(قوامش در فیلم مشخص است) پیاله های کوچک پیرکس یا(سرامیک یا سیلیکونی) را خیلی کم چرب کنید. و محلبی را مثل فیلم داخل ظرف ها بریزید من هر رنگ را دو قاشق ریختم. وقتی ولرم شدتوی یخچال بذارید. 6 ساعت بعد از یخچال بیرون آورده وتزیین کنید .
من ازپودرنارگیل واناراستفاده کردم.
❤یک دسرمتفاوت