کماج تابه ای
· آرد برنج ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)
· آرد سفید قنادی(یاآرد گندم)۱ ق غ
· تخم مرغ 2 عدد
· شکر نصف لیوان
· ماست دو ق غ
· بکینگ پودر یک ق چ
· گلاب یک چهارم لیوان
· زعفران ساییده 1ق چ
· پودر هل کمی
· شیر یک چهارم لیوان
· پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
· روغن مایع برای سرخ کردن مقدارلازم
شروع👇
ابتدا آرد برنج و آرد گندم الک شده را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگپودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالاتو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
❤️نوش جان