دسرانار
· شیر ولرم ۱ لیوان
· پودر ژلاتین ۵ ق غ
· وانیل نصف ق چ
· خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
· شکر ۱/۴ لیوان
· دانه انار نصف لیوان
👇طرز تهیه:
۱_شیر ولرم را داخل کاسه بزرگی ریخته وپودر ژلاتین را روی آن بریزیدو حدود ۱۰ دقیقه کنار بذارید تاژلاتین پف کنه.
۲_در یک قابلمه نچسب خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و آن راروی حرارت ملایم بذارین و مرتب هم بزنید. وقتی گرم شد، شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدین تا شکر کاملا حل بشه. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل بشه.
۳_مخلوط رو از صافی رد کنید، سپس آن را داخل ۴ لیوان یا ظرف مناسب بریزید. داخل لیوان ها دانه های انار را بریزید.
۴_لیوان ها را حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بذارین تا دسرسفت بشه .برای تزیین ازدانه های اناروبرگ نعنا استفاده کنید