02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرانار
دسرانار

دسرانار

·        شیر ولرم ۱ لیوان

·        پودر ژلاتین ۵ ق غ

·        وانیل نصف ق چ

·        خامه‏ صبحانه ۲۰۰ گرم

·        شکر ۱/۴ لیوان

·        دانه انار نصف لیوان

     👇طرز تهیه:

۱_شیر ولرم را داخل کاسه بزرگی ریخته وپودر ژلاتین را روی آن بریزیدو حدود ۱۰ دقیقه کنار بذارید تاژلاتین پف کنه.

۲_در یک قابلمه نچسب خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و آن راروی حرارت ملایم بذارین و مرتب هم بزنید. وقتی گرم شد، شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدین تا شکر کاملا حل بشه. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل بشه.

۳_مخلوط رو از صافی رد کنید، سپس آن را داخل ۴ لیوان یا ظرف مناسب بریزید. داخل لیوان ها دانه های انار را بریزید.

۴_لیوان ها را حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بذارین تا دسرسفت بشه .برای تزیین ازدانه های اناروبرگ نعنا استفاده کنید