🍰كيك كشمش و گردو
موادلازم:
· آرد ٢پيمانه
· تخم مرغ درشت ٤عدد
· كره ١٠٠گرم
· شكر دانه ريزيك پيمانه اگر شيرين تر دوست داريد ١و١/٢پيمانه
· ماست پرچرب يا خامه اي يك پيمانه
· بكينگ پودر دو قاشق چايخوري
· وانيل ١/٤ق چ
· كشمش و گردو از هركدام ١/٣پيمانه(بيشتر هم ميتونيد بريزيد )
💚🍇💚🍇💚🍇💚🍇
🌼شروع:
همه ي مواد به دماي محيط برسند.قالب مورد نظر كه بهتر هست ميان تهي باشد را با روغن جدا كننده چرب كنيد.(روغن جامد ،روغن مايع،آرد،از هر كدام يك ق غ)با توجه به سايز قالب مواد رو زياد يا كم كنيد.آردو بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد.گردو رو نگيني خورد كنيدكشمش ها رو كمي خيس كنيد درآبكش بريزيدتاخشک بشه بعد يك قاشق آرد به كشمش ها اضافه كنيد تا در مواد كيك ته نشيننشه و نسوزه.
شكر و كره را باهمزن بزنيد تا حسابي پوك و كرم رنگ بشه.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد. اولي كه مخلوط شد بعدي را اضافه كنيد .وانيل را هم اضافه كنيد. خوب هم بزنيد تا مواد حجم بگيره و كاملا كرم رنگ و كشدار بشه در حين هم زدن ماست رو قاشق قاشق اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود آرد الک شده را كم كم اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد كمي از مواد را در قالب بريزيد بعد كشمش و گردو را هم به مواد كيك اضافه كنيد و مخلوط كنيد بعد روي بقيه مواد در قالب بريزيد در فر ١٦٠ درجه به مدت ٤٠تا ٤٥دقيقه طبقه ي وسط
نكات :
⭕من از پودرشكر استفاده كردم ميتونيد به جاي شكر از پودر شكر (پودرقند)استفاده كنيد به ميزان١و ١/٣پيمانه
⭕براي اينكه بافت بهتري داشته باشيد از مقدار آرد دو ق غ كم كنيد و دو ق غ نشاسته ي ذرت استفاده كنيد.
⭕ممكنه موقع اضافه كردن تخم مرغ ها يا ماست مواد كيك بريده بريده يا دون دون بشه مشكلي نيست با اضافه كردن آرد درست ميشه ،به اين علت هست كه مواد كامل به دماي محيط نرسيده.
⭕زمان معين شده و درجه ي فر تقريبي هست براي هر فر دما و زمان متغير هست اين دما و زمان براي فرهاي استاندارد هست.
⭕ميتونيداز هل پودر شده يا رنده ي پوست ليموترش يا پرتقال استفاده كنيد .
❤نوش جان