02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان مغزدارزنجبیلی 🍞
نان مغزدارزنجبیلی 🍞

🍞نانمغزدارزنجبیلی

   📝موادمورد نیاز:

·        مایه خمیر یک قاشق سوپخوری

·        آب یک چهارم پیمانه

·        شکر یک قاشق چایخوری

·        روغن مایع یک دوم پیمانه

·        ماست پرچرب یک پیمانه

·        زنجبیل یا هل یک قاشق مرباخوری

·        تخم مرغ 3 عدد

·        آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

 

🍞موادلازم میانی:

·        کره 50 گرم

·        آرد 3 قاشق سوپخوری

·        زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری

·        گردوی خردشده 2 قاشق غذاخوری

·        شکر 1قاشق غذاخوری

·        🍞 آماده کردن مایه میانی:

·        کره راتوی یک ظرف گودقرارداده و روی حرارت ملایم ذوب میکنیم

·        بعدآردرا اضافه کرده وچنددقیقه تفت میدهیم

·        بعدمغزگردو ها را اضافه کرده و مخلوط میکنیم

درخاتمه زعفران و شکر رابه مواداضافه کرده خوب مخلوط میکنیم وازروی حرارت بر میداریم.

 🍞مواد لازم رومال نان:

·        زرده ی تخم مرغ یک عدد

·        روغن مایع یک قاشق سوپخوری

·        زعفران کمی

·        زرده تخم مرغ وروغن وزعفران را درکاسه ای خوب مخلوط میکنیم.

  📝طرز تهیه :

1. مایه خمیر، کمی آب ولرم و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاد.

2. بعدروغن مایع، ماست، زنجبیل یاهل ساییده و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یکدستی به دست بیاد و به مایه خمیر ورآمده اضافه کنیدوخوب بهم بزنید.

3. بعدآردالک شده را به تدریج اضافه کنید و بالیسک بهم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاد.

ازاین مرحله خمیر را با دست ورز بدین تا وسط ظرف جمع بشه و به دست نچسبه.

4.  خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت بدین.

5. بعداز یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه ی میانی بریزید و آن را کف دست گرد کنید.

6. حالاخمیرگردشده را روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را با نوک چاقوی چرب شده خط  بندازید.

7. سپس با زرده ی تخم مرغ و زعفران، رومال کرده ودوباره بیست دقیقه استراحت بدین.حالا به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.وقتی روی نان ها طلایی شدازفربیرون بیارین واستراحت بدین تاخنک بشه.

 ❤️نوش جاااان