🍞نانمغزدارزنجبیلی
📝موادمورد نیاز:
· مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
· آب یک چهارم پیمانه
· شکر یک قاشق چایخوری
· روغن مایع یک دوم پیمانه
· ماست پرچرب یک پیمانه
· زنجبیل یا هل یک قاشق مرباخوری
· تخم مرغ 3 عدد
· آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد
🍞موادلازم میانی:
· کره 50 گرم
· آرد 3 قاشق سوپخوری
· زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
· گردوی خردشده 2 قاشق غذاخوری
· شکر 1قاشق غذاخوری
· 🍞 آماده کردن مایه میانی:
· کره راتوی یک ظرف گودقرارداده و روی حرارت ملایم ذوب میکنیم
· بعدآردرا اضافه کرده وچنددقیقه تفت میدهیم
· بعدمغزگردو ها را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
درخاتمه زعفران و شکر رابه مواداضافه کرده خوب مخلوط میکنیم وازروی حرارت بر میداریم.
🍞مواد لازم رومال نان:
· زرده ی تخم مرغ یک عدد
· روغن مایع یک قاشق سوپخوری
· زعفران کمی
· زرده تخم مرغ وروغن وزعفران را درکاسه ای خوب مخلوط میکنیم.
📝طرز تهیه :
1. مایه خمیر، کمی آب ولرم و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاد.
2. بعدروغن مایع، ماست، زنجبیل یاهل ساییده و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یکدستی به دست بیاد و به مایه خمیر ورآمده اضافه کنیدوخوب بهم بزنید.
3. بعدآردالک شده را به تدریج اضافه کنید و بالیسک بهم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاد.
ازاین مرحله خمیر را با دست ورز بدین تا وسط ظرف جمع بشه و به دست نچسبه.
4. خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت بدین.
5. بعداز یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه ی میانی بریزید و آن را کف دست گرد کنید.
6. حالاخمیرگردشده را روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را با نوک چاقوی چرب شده خط بندازید.
7. سپس با زرده ی تخم مرغ و زعفران، رومال کرده ودوباره بیست دقیقه استراحت بدین.حالا به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.وقتی روی نان ها طلایی شدازفربیرون بیارین واستراحت بدین تاخنک بشه.
❤️نوش جاااان