02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
اسلایس شعریه 🍞
اسلایس شعریه 🍞

اسلایس شعریه 🍞

📝موادلازم

·        رشته شعریه یا کادایف خردشده نصف بسته

·        آرد یک ونیم پیمانه

·        وانیل یک چهارم قچ

·        شکر سه چهارم پیمانه

·        پنیر لبنه ۵ق غ

·        تخم مرغ ۴عدد

·        روغن یک لیوان سرخالی

·        بکینگ پودر یک ق غ

·        شیر عسلی،نصف قوطی

·        پودر وخلال پسته کمی

·        زعفران دم کرده غلیظ۳ ق غ دلخواه

      👇طرزتهیه :

تمام مواد رونیم ساعت قبل ازشروع درمحیط آشپزخونه بذارین تا هم دمای محیط بشه.فر رو باحرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه.آرد و بیکینگ پودر را۳ بارالک کرده وکنار می ذاریم.تخم مرغ و وانیل و شکر راحدود پنج دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد پنیر رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم.بعد هم روغن اضافه می کنیم و یک دقیقه خوب هم می زنیم .در پایان آردو بکینگ پودر  الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی هم می زنیم سپس در قالب کاغذ روغنی گذاشته و مواد را ریخته و رشته ها را کاملا ریزخرد کرده روی کیک به طور منظم می پاشیم و در فر ازقبل گرم شده به مدت ۳۰الی ۳۵دقیقه قرارمی دهیم که البته باتوجه به نوع فر این مدت تغییرمیکنه.

🌸  حتما قبل ازبیرون آوردن ازفربا سیخ چوبی چک کنید.

 وقتی کیک رو از فر بیرون آوردید ابتدا با سیخ چوبی چندسوراخ درسطح کیک درست کنید و بعد  شیر عسلی رو قاشق قاشق روی کیک داغ می ریزیم تاخوب به خوردکیک بره وبا مودر و خلال پسته تزیین می کنیم.سپس اجازه می دهیم تا کاملا خنک بشه و بعد باچاقوی اره ای برش می زنیم .اگر به شیرعسلی زعفران آبکرده اضافه کنید بهتر  و خوشمزه تر میشه  طعمی عالی و باقلوایی خواهید داشت.

چای داغ یادتون نره

عصرپاییزیتون شیرین