اسلایس شعریه 🍞
📝موادلازم
· رشته شعریه یا کادایف خردشده نصف بسته
· آرد یک ونیم پیمانه
· وانیل یک چهارم قچ
· شکر سه چهارم پیمانه
· پنیر لبنه ۵ق غ
· تخم مرغ ۴عدد
· روغن یک لیوان سرخالی
· بکینگ پودر یک ق غ
· شیر عسلی،نصف قوطی
· پودر وخلال پسته کمی
· زعفران دم کرده غلیظ۳ ق غ دلخواه
👇طرزتهیه :
تمام مواد رونیم ساعت قبل ازشروع درمحیط آشپزخونه بذارین تا هم دمای محیط بشه.فر رو باحرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه.آرد و بیکینگ پودر را۳ بارالک کرده وکنار می ذاریم.تخم مرغ و وانیل و شکر راحدود پنج دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد پنیر رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم.بعد هم روغن اضافه می کنیم و یک دقیقه خوب هم می زنیم .در پایان آردو بکینگ پودر الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی هم می زنیم سپس در قالب کاغذ روغنی گذاشته و مواد را ریخته و رشته ها را کاملا ریزخرد کرده روی کیک به طور منظم می پاشیم و در فر ازقبل گرم شده به مدت ۳۰الی ۳۵دقیقه قرارمی دهیم که البته باتوجه به نوع فر این مدت تغییرمیکنه.
🌸 حتما قبل ازبیرون آوردن ازفربا سیخ چوبی چک کنید.
وقتی کیک رو از فر بیرون آوردید ابتدا با سیخ چوبی چندسوراخ درسطح کیک درست کنید و بعد شیر عسلی رو قاشق قاشق روی کیک داغ می ریزیم تاخوب به خوردکیک بره وبا مودر و خلال پسته تزیین می کنیم.سپس اجازه می دهیم تا کاملا خنک بشه و بعد باچاقوی اره ای برش می زنیم .اگر به شیرعسلی زعفران آبکرده اضافه کنید بهتر و خوشمزه تر میشه طعمی عالی و باقلوایی خواهید داشت.
☕چای داغ یادتون نره
✨عصرپاییزیتون شیرین