دسرمحلبی ژله
ابتدا ژله با هر طعمی که دوست دارید رو درست کنید ودر ظرف های سرو بریزید وبذارید یخچال تا نیم بندبشه .
🥛محلبی:
دو لیوان شیر +دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴قاشق غذا خوری شکر رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه بعد کمی وانیل اضافه میکنیم و از روحرارت برمی داریم.وقتی کمی ازداغی افتاد نصف پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .با توجه به رنگ ژله؛ به محلبی کمی رنگ خوراکی اضافه کنید (بانوک خلال دندان)و دوباره ۴ تا۵ روحرارت بذارید وبهم بزنید تا کاملا یکنواخت بشه .حالا ظرف محلبی رو از روی حرارت برداشته و اجازه بدین ازداغی بیفته. وقتی حالت ولرم پیداکرد روی ژله میریزیم و ظرف دسر رو دوباره تو ییخچال میذاریم تا خودشو بگیره .دقت کنید محلبی اصلا گرما نداشته باشه وگرنه وقتی رویژله میریزید ژله رو آب میکنه.
❤نوش جان