77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک کنجدی
کیک کنجدی

کیک کنجدی

 

📝 مواد لازم

·        تخم مرغ : سه عدد

·        آرد سفید : دو پیمانه

·        شیر : نصف پیمانه

·        ماست : نصف پیمانه

·        روغن : ۲/۳ پیمانه

·        شکر : ۱.۵ پیمانه

·        بیکینگ پودر : یک قاشق م

·        کنجد : ۲/۳ پیمانه

·        هل ساییده : نصف ق م

·        وانیل : نوک ق چ

 

🌼روغن جداکننده=۱ ق غ روغن جامد+۱ قغ آرد روخوب مخلوط کنید.

👨🍳 طرز تهیه :

 ابتدا  ازیک ساعت قبل مواد را ازیخچال بیرون بیارین ودر دمای آشپزخونه قراربدین .آرد و بیکینگ پودر رامخلوط کرده؛ سه بارالک کنید و کنار بذارین.بعد فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه. حالا  تخم مرغها و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن دستی(یادورکندهمزن برقی) تخم مرغها را هم بزنید تا صاف و یکدست بشن.شکر را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید  و به مدت ۳ دقیقه دیگر نیز تخم مرغ وشکر را هم بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه.ماست و روغن و شیر را به مایه کیک اضافه کنید و  هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شده ویکدست بشه.سپس پودر هل را روی مایه کیک بریزید  و  دوباره هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده رابه مایه کیک بیفزایید و آرد را با لیسک با مایه تخم مرغی  مخلوط کنید.(خیلی آرام وبشکل دورانی)قالب کیک راباروغن جداکننده وبوسیله برس خوب چرب کنید .سپس کنجد را با کمک دست و به صورت یکنواخت داخل دیواره های قالب بچسبانید.مایه کیک آماده شده را به آرامی درون قالب کیک بریزید و توجه داشته باشید که برای پخت کیک کنجدی باید دیواره های قالب را کاملا کنجد پاشی کنید.قالب کیک را داخل فر گرم به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدین تا کیک پخته بشه. و بعد ازاین  مدت باسیخ چوبی  کیک را چک کنید.اگر کاملا مغز پخت شده بود از فر  خارج کنید. باید صبر کنید تا کیک کاملا خنک بشه سپس آنرا را به آرامی از قالب جدا کنید.