دسرپرتقال
· زرده ی تخم مرع۴عدد
· پودرقند نصف پیمانه
· خامه ی صبحانه نصف بسته
· پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
· آب پرتقال ۲پیمانه
· وانیل و رنده پوست پرتقال
زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل و پوست پرتقال را با همزن زده تا خوب کرم رنگ وکشدارشودپودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده و باخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم.