پنکیک سیب 🍎
✏مواد لازم
🔸پودر قند به مقدارلازم
🔸پودر دارچین نصفقاشق چای خوری
🔸شکر ۳ قاشق غذا خوری
🔸کره ۲ قاشق غذا خوری
🔸وانیل ۱/۲ قاشقچای خوری
🔸نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
🔸سیب خرد شده ۱ پیمانه
🔸آرد ۱/۲ پیمانه
🔸شیر ۱/۲ پیمانه
🔸تخم مرغ ۳ عدد
🍏🍎✨🍏🍎✨🍏🍎✨🍏🍎✨🍏🍎
♨طرز تهیه
🚩تخممرغ و شیر رانیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای ۲۲۰ درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری شکر و نصف مقداردارچین رو بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.
🚩کره را داخل تابهقرار دهید.
تابه را روی آب درحال جوش بگذارید تا به طور غیر مستقیم کره آب شود. میتوانید تابه را داخل فر بگذارید تا کره آب شود.تکههای سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه باشعله کم بپزید تا کره قهوهای و اطرافآن حباب ایجاد شود؛ سپس از روی حرارت بردارید.
🚩برای تهیه پنکیک،آردوتخممرغ، شیر، وانیل، نمک و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخلمخلوطکن با هم مخلوط کنید. مواد را روی سیبها داخل تابه بریزید ودر فر قرار دهیدتا پف کند و طلایی شود.زمان پخت باتوجه به فر۱۵ تا۲۰ دقیقه است. پس از سرد شدن، رویآن پودر قند بریزید و سرو کنید.
💡نکات
پنکیک را داخل تابههم میتوان پخت به این صورت که با شعله کم مواد را داخل تابه ریخته و سیب ها را درونآن بریزید و درتابه راگذاشته وبا شعله کم بذاریدتا پخته شود.بعدازطلایی شدن یک طرفرواروکنید.
🍎نوش جان
پنکیک سیب
شیرینی بدون فر