دسر تك نفره
به ازای هر یک لیوانشیر سرد،دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+سه قاشق غ شکر اضافه میکنیم میذاریم روی شلعه باحرارت متوسط ،وقتی قل خورد حرارت رو کم میکنیم و زمانی که به غلظت فرنی رسید دسرمونحاضره در اخر میتونید شکلات تخته ای،زعفرون دمکرده و یا نسکافه به مواد اضافه اضافه کنید بریزید داخل لیوان یا ظرف مورد نظر و بزارید داخل یخچال بعده خنک شدن،ژله ی مورددلخواهتونو درست کنید و خیلی اهسته بریزید روش،میتونید از تکه های میوه هم داخلش استفاده کنید.