02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان پریتزل 🍞
نان پریتزل 🍞

نان پریتزل 🍞

نان پریتزل( یک نان خوشمزه آلمانی است . این نان بافتی بسیار عالی داره و به عنوان میان وعده ای خوشمزه و عصرانه ای لذیذ خصوصا برای بچه ها مناسبه . این نان را گاهی به نان شیرینی پریتزل نیز می شناسند و در کنار چای سرو می کنند. برای تهیه نان پریتزل به مواد زیاد و خاصینیاز ندارید و با مواد ساده و طی مراحلی نه چندان پیچیده می توان این نان خوشمزه رادر منزل پخت و از طعم عالی و عطر نان خانگی لذت برد. برای آشنایی با مراحل تهیه نان پریتزل با ما همراه باشید.

 📝مواد لازم

·        شیر                    یک فنجان

·        کره                     ۵قاشق غ

·        خمیر مایه             ۲۰ گرم

·        نمک                       یک  قاشق چ

·        شکر                       ۳ قاشق غ

·        آرد                       ۲ ویک چهارم پیمانه                 

·        دارچین                  به اندازه لازم  

          🏻طرز تهیه :

ابتدا فر را با۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تاگرم بشه. شیر را گرم کنید تا ولرم بشه.یعنی اگر دست خود را داخل شیر کردید احساس گرما بکنید اما دست نسوزه. خمیر مایه را  به شیر ولرم اضافه کنید تا عمل کنه و ور بیاد. خمیرمایه بعد از حدود ۵ دقیقه شروع به ور آمدن می کنه.وقتی حباب زد و حجم مایه زیاد شدآماده استفاده است.یک پیمانه از آرد و شکر را با الک به شیراضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر با شیر و خمیر مایه یکدست شده و غلیظ بشن.بعد۲ قاشق از کره راذوب کنید و به مایه اضافه کرده ومواد را خوب مخلوط کنید.باقیمانده آرد و نمک  رابا الک اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید. اگرپس ازمخلوط کردن خمیر چسبناک بود و نیاز به آرد بیشتری دارد.بااحتیاطوبایک قاشق غذاخوری (یک قاشق )آرد اضافه کنیدو بهم بزنید تا خمیر کاملا شکل بگیرد وبه دست نچسبد.اگربیش ازحدآرداضافه کنید خمیرسنگین شده ونتیجه کارشما خوب نمیشه. خمیر را گرد کنید و در کاسه چرب شده بذارید. روی ظرف سلفون بکشید و خمیر را یک ساعت استراحت بدین تا حجم آن دو برابر شود.بهتر است جای نگهداری خمیر گرم باشد.بعد از ور آمدن وآماده شدن خمیر ابتدا چند دقیقه ورز بدین تاپف خمیر گرفته بشه و بعد یک چانه کوچک از آنبردارید. با دست و روی سطح میز خمیر را باز کنید و به شکل رشته نازک طناب در بیاورید.مطابق تصویر خمیر را شکل دهید.ابتدا آن را به شکل منحنی تا کنید و شبیه u در آورید.دو سر خمیر را از هم رد کنید.دو سر رد شده را به هم گره بزنید.دوسر را با گره وسط روی قسمت پایینی خمیر برگردانید.حالا ۲ ق غ شکررابایک ق غ آبجوش خوبحل کنید وکمی روغن مایع به آن اضافه کنید وخوب بهم بزنید وبابرس روی خمیرهای آماده بزنید.نانها بعداز رومال کردن شیرین وبراق میشن.حالا سینی روتوی فربذارین (۱۰ دقیقه)تا روی نانها طلایی بشه.یه کاسه کوچولو آب توی فربذارین تانان ها نرم بمونند.بعدازخنک شدن با مخلوطی ازپودرقند ودارچین ؛نانها روتزیین کنید.

بوی خوش پاییز...وعطرنان خانگی

چه بوهای دل انگیزی

نان پریتزل خانگی