77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
نان خشخاش رولتی🍞
نان خشخاش رولتی🍞

نان خشخاش رولتی 🍞

 

👇مواد لازم برای۴ نفر

·        کشمش    به مقدار لازم

·        پودر وانیل (یا اسانسوانیل)  ۱/۲ قاشق چای خوری

·        خامه‏ مخلوط با عسل  ۱/۲ لیوان

·        دانه خشخاش   ۱ لیوان

·        شکر   ۳/۴ لیوان

·        نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

·        کره یا روغن   ۱/۲ لیوان

·        شیر   ۱,۱/۳ لیوان

·        تخم مرغ   ۳ عدد

·        پودر خمیر ترش   ۱ قاشق غذا خوری

·        آرد   ۴ لیوان

🍁🎄🍁🎄🍁🎄🍁🎄🍁

👩🍳طرز تهیه

۱- شیر گرم را داخل کاسه ای بریزید و پودر خمیر ترش ، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 لیوان آرد به آن اضافه کنیدو خوب مخلوط نمایید تا آرد حل شود

۲- سپس روی ظرف رابپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن بیشتر شود.

۳- پس از این مدت زمان خمیر را به آرامی با قاشق هم بزنید و کره آب شده را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید

۴- سپس 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و در ادامه بقیه شکر ، وانیل و 1 لیوان آرد الک شده رانیز اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.

۵- پس از اینکه تمام مواد خوب مخلوط شدند 2 لیوان آرد باقی مانده را الک کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن و پره های مخصوص هم زدن خمیر حدود 10 15 دقیقه خمیر راهم بزنید

۶-  پس از این مدت زمان روی کاسه را با نایلون بپوشانیدو به مدت 2 3 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرزیاد شود ( این خمیر ترد و کمی چسبنده است ).

۷- دانه های خشخاش را با چند لیوان آب داخل کاسه ای بریزید تا جایی که آب روی خشخاش ها را بپوشاند و پساز 15 دقیقه آب روی خشخاش را خالی کنید تا ناخالصیهای ان گرفته شود

۸- سپس دانه های خشخاش را با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه صبر کنید و مجدد روی حرارت قراردهید تا به جوش بیاید

۹- مجدد از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه صبر کنید سپس داخل پارچه ای بریزید و خوب ابکشی کنید ( دقت کنیدکه دانه های خشخاش نجوشند ).

۱۰- خمیر را پس ازحجیم شدن به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه پهن نمایید ، دانه های خشخاش را با خامه عسلی خوب مخلوط کنید ( مخلوط 1/2 لیوان خامه و 5 قاشق غذاخوری عسل )

۱۱- سپس به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از خمیرها پخش کنید

۱۲- روی هر کدام کمی کشمش بپاشید و هر تکه خمیر را جداگانه رول نمایید.

۱۳-  کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و 4 خمیر را بافاصله زیاد از هم روی کاغذ قرار دهید ، برای روی خمیرها 1 سفیده تخم مرغ ، 1/2 قاشق چایخوری خامه و 1/2 قاشق چایخوری پودر قند را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بمالید

۱۴- سپس سینی خمیرها را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرها بیشتر شود.

۱۵- پس از این مدت سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده استبه مدت 30 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه روی نان ها طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس بصورت رولت برش بزنید و سرو کنید.

😋به به نون خشخاشی

نان خشخاش رولتی