گلت توتفرنگی
 
·        توت فرنگی : نیم کیلو
·        شکر: 4 قاشق غذاخوری
·        نشاسته ذرت : 1 و1/2 ق چ 
·        🌸مواد لازم برای خمیر:
·        آرد: 2 پیمانه
·        کره سرد : 100 گرم
·        آب یخ: 4  تا  6 ق غ
·        شکر: 2 ق غ
·        زرده تخم مرغ 1 عدد
·        2 ق غ شکر
 
🍓🍓   🍓🍓    🍓🍓   🍓🍓
👩🍳طرزتهیه:
توت فرنگی ها رومیشوریم قسمت سبزشون رو جدا میکنیم و بعد به دو نیم برش میدیم .شکر و نشاسته رو خوب مخلوط میکنیم و بعد روی توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم کنار.کره رو خرد کنید با آرد و 2ق غ شکر و وانیل  توی ظرف گودی بریزید و بانوک انگشتان خوب هم بزنید  . آب رو بهش اضافه کنید و با دست خوب ورز بدین  تا خمیر یکدستی که بدست نمی چسبه درست بشه.خمیر رو به 3 قسمت تقسیم کنید و هر تکه رو گرد کنید و روی میز کار با کمک وردنه باز کنید.داخل خمیرها  رو با برس  زرده تخم مرغ زده شده بمالید و بعد مقداری توت فرنگی بریزید  کناره های خمیر رو روی توت فرنگی ها جمع کنید و دوباره روی خمیر رو کمی با برس تخم مرغ بمالید و بعد مقداری شکر رو روی خمیر ها  بپاشید.فر رو روی ۱۸۰ درجه  روشن کنید و گلت ها رو بزارید داخل فر به مدت25-30 دقیقه یا تا وقتی که روشون طلایی بشه .بعد روی هر کدوم از گلت ها یک اسکوپ بستنی بذارید و نوش جان کنید. 
🍓نکته:
گلت باید نسبتا داغ باشه و بستنی هم کاملا سرد :)