02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیربرنج خامه ای
شیربرنج خامه ای

شیربرنج خامه ای

 

                🥛مواد لازم:

·        برنج نیم دانه معطر: 1 لیوان(٣۰۰گرم)

·        شیر:   1 لیتر

·        شکر  :2 قاشق غ

·        گلاب: نصف پیمانه

·        خلال بادام: 50 گرم(دلخواه)

·        خامه صبحانه:٢۰۰ گرم

·        نمک :کمی

 

           👩🏻‍🍳طرز تهیه  :

برنج را پاک کرده خوب شسته وحداقل 3 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. سپس برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید. برنج را با ٣لیوان آب دریک قابلمه نسبتا بزرگ  روی شعله  بگذارید . وقتی بجوش آمدشعله راملایم کنیدو حدود یک ساعت زمان بدهید تابرنج له بشود.سپس شیر را اضافه كرده وخوب بهم بزنید و شعله را كم كنید تاشیر برنج بپزد و كاملاً لعاب دار شود. بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً درمواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و ...، برابر با سلیقه تان سرو كنید. در واقع، این مورد بستگیبه ذائقه شما دارد. می توانید چندعدد هل راداخل یك تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دورآن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر هل بگیرد.استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود. در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنیدو بهم بزنیدو آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

🥛نکته:

*غلظت شیربرنج درآخرپخت وقبل ازسرو باید مثل حلیم باشد.پس دقت کنید که شیربرنج را زودترازموعدازسرشعله برندارید.*درحین پخت چندبارشیربرنج راهم بزنیدکه ته نگیرد.