77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
برشتوک دورنگ
برشتوک دورنگ

#برشتوک_دورنگ

برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که برای پذیرایی درمراسم روضه خیلی مناسبه.

این شیرینی مزه‌ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر ندارد و باید در یخچال قرار داده شود.

برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می‌شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می‌شود. برشتوک دو رنگ ترکیبی از ایندو است.

مواد :

·        لایه اول:

·        آرد نخودچی……………200 گرم

·        پودر قند…………………80 گرم

·        روغن جامد……………..80 گرم

·        پودر هل………………… 1 قاشقچایخوری

 

·        لایه دوم:

·        آرد گندم………………..200 گرم

·        روغن جامد…………….100 گرم

·        پودر قند………………..100 گرم

·        پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری

·        پودر هل………………..1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم.سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد رادرون آن پهن می کنیم.بعد  داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .بعد از سرد شدن برش می زنیم.

نوش جان

 

 

نکات :

 

برشتوک رو اگه با کره درست کنید طعمش غالب میشه و ماندگاریش هم کم میشه. بنابراین بهتره که از روغن جامد استفاده کنید.

 

آرد نخودچی رو بهتره که یکبار از الک رد کنید.