شیرینی قاشقی
👇موادلازم
· آرد سفید ۱ لیوان
· آرد نخود ۱ ق غ سرپر
· شیرخشک ۱ ق غ سرپر
· پودر هل ۱ ق چ
· زعفران نصف ق چ
· نشاسته ذرت ۱ ق غ(من کاسترد ریختم )
· روغن برای سرخ کردن
· خمیر مایه ۱ ق م
· تخممرغ ۱ عدد
· اب سه چهارم لیوان یا کمتر
شربت: یه لیوان شکر+یه ق غ آبلیمو +یه لیوان آب+۳ ق غ گلاب وکمی زعفران رادرحد ذوب شدن شکرگرم کنیدواجازه بدین به دمای محیط برسه.
حالاتخم مرغ با هم زن خوب میزنیم پودر هل وزعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه میکنیم چون نوع آرد با هم فرق میکنه غلظتش باید مثل ماست غلیظ باشه. بعد خوب که موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون به همه جاش بره و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خمیر روبپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم و توی شربت میریزیم وهم میزنیم تاپرشیره بشه. میتونید بجای شربت رویشیرینی ها پودر قند و هل باپودرپسته بپاشید.