77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
تارت نارگیلی
تارت نارگیلی

تارت نارگیلی

مواد لازم:

خمیر

·        آرد دو لیوان

·        ماست سه ق غ

·        تخم مرغ  یک عدد

·        کره صد گرم

·        شکر نصف لیوان

·        پکینگ پودر یک ق چ

·        وانیل کمی

طرز تهیه :

کره سرد ونرم و آردرا با دست مخلوط کرده تا حدی که مثل خرده نان بشه. سپس تخم مرغ و ماست و شکر و بکینگپودر و وانیل را اضافه و با همزن مخلوط کنید. پس از اینکه مخلوط شدن با نوک انگشتان ورز بدین تا حدی که فقط مواد یکدست بشن زیاد ورز ندین که سفت میشه. خمیر رو ۱۵دقیقه تو یخچال بذارین. روی سطح صافی رو آردپاشی کنید و خمیرتون که کمی حالت چسبنده داره رو روی آرد پهن کنید روی خمیر هم آرد بپاشین تا راحت پهن بشه وآرام بازش کنیدو به اندازه قالبتون برش بدین و داخل قالب پهن کنید(من اندازه گلوله ای برداشتم و داخل قالب پهنش کردم مرتب نوک انگشتامو به آرد میزدم و خمیر رو پهن میکردم ) و با نوک انگشتان لبه های خمیر رو فشار بدین و با چنگال چند قسمت خمیر را سوراخ کنید.

 

مواد نارگیلی👇

 دو پیمانه پودر نارگیل رو با یک لیوان شکر و چهارعدد سفیده تخم مرغ مخلوط کرده وروی اجاق بمدت دو سه دقیقه ای پختم.  آخر سر آب لیموی تازه اضافه کردم و کنار گذاشتم.بعد اینکه خمیر تارت رو داخل قالب پر کردین و فشار دادین و با چنگال سوراخ کردین  روش مقداری از همین مواد نارگیلی بریزید.توی تارت  کمی جا بذارید چون موقع پخت مواد نارگیلی پف میکنه.با دمای 170 درجه  حدود نیم ساعت بپزید.واسه تزیین روش پسته فراموش نشه. 😝