چیزکیک لیمویی
📝مواد لازم برای کرم
· 400 گرم پنیر خامه ای
· خامه صبحانه یک پاکت
· 3 عدد تخم مرغ
· 2 قاشق غذاخوری آرد
· 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
· 1 لیوان شکر
· 1/2 ق چ وانیل
· رنده پوست لیمو
مواد لازم برای لایه زیرین
· 2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
· 100 کره
· 1/2 لیوان گردوی خردشده
· 🍋برای سس:
· 1/2 لیوان آب لیمو(لیموی پوست زرد ترش )
· 2 لیوان آب
· 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
· 6 قاشق غذاخوری شکر
· 1/2 ق چ وانیل
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا کف قالب مستطیلی کاغذ روغنی بگذارید.بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید.سپس کره آب شده را روی بیسکوییت بریزید و با قاشق هم بزنید و کف قالب پهن کنید.با دست و یا به کمک یک لیوان فشار دهید تا در تمام قسمت ها به طور یکسان پخش شود.برای اینکه سرد و منسجم بشه برای یکساعت داخل یخچال بذارین.
طرز تهیه کرم
داخل کاسه ای پنیرلبنه و خامه را بریزید و با همزن برقی هم بزنید و به ترتیب مواد دیگر را هم بریزیدوهم بزنید تا یکدست بشه
نکته مهم !
تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و زیاد هم نزنید! کرم آماده شده را داخل قالب روی پایه بیسکویتی بریزید.از قبل در طبقه پایین فر سینی بزرگو یا یک ظرف پر از آب بگذارید تا چیز کیک موقع پخت ترک نخوره .حالا چیز کیک را داخل فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آن طلایی بشه بپزید. حدود 45-50 دقیقه و اصلا در فر رو باز نکنید.بعد از اینکه پخت در فر را کمی باز کنید 20-25 دقیقه هم داخل فرخاموش نگه دارید.اگر کرم شُره نکرد یعنی تکان نخورد یعنی پخته است.طرز تهیه سس آب لیمو و آب را داخل قابلمه سایز متوسطی بریزید.مواد دیگر را هم اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید.نکته : من برای اینکه رنگ زرد طلایی بشه،به اندازه نوک قاشق چایخوری زعفران ریختم.قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالی که هم میزنید بپزید تا مثل فرنی غلیظ بشه .بعد از اینکه سس سرد شد، روی چیزکیک بریزید.وقتی خنک شد، یک شب داخل یخچال نگه دارید.
نوش جان