پاستيل خونگى
· ژله: 1 بسته
· پودر ژلاتین: 2 ق غ
· گلوکز: 2 ق غ ( ازلوازم قنادی تهیه کنید )
· شکر: 2 ق غ
· آب سرد: نصف لیوان
ژله و ژلاتین و آبسرد رو باهم مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه. کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه.قالب سیلیکونی رو با روغن مایع کمی چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ها ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم( یا یک ربع داخل فریزر)بعدازین مدت پاستیل ها به راحتی از قالب برمیگردن.پاستیل ها رو در ظرف دربسته تا یک ماه میتونید داخل یخچال نگهداری کنید.