77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
پاناکوتازعفرانی
پاناکوتازعفرانی

پاناکوتازعفرانی 🌼

  یک ق غ پودر ژلاتین با نصف پیمونه آب گذاشتم رو بخارآب ومرتب هم زدم تا تا ژلاتین  یکنواخت و شفاف شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، نصف پیمونه شیر و ۲ ق غ شکرو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شد.بعدگذاشتم روی حرارت کم.  بایدمواظب باشید.اصلا بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه. بعدش ۴ ق غ گلاب به اندازه ایکه رنگش و دوست داشتم زعفرون دم کرده اضافه کردم وتوی خامه ریختم. درآخر  ژلاتین روریخته وخوب هم زدم . بعد درقالب چرب شده  ریختم وگذاشتم تویخچال . دو تا نهایتا سه ساعت بعدشآماده اس،

نوش جونتون