پاناکوتاشکلاتی
· شیر 3لیوان
· شکر 3/4 لیوان
· شکلات 80تا100 گرم
· پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتونداره
· خامه صبحانه 3/4 پاکت
· ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
· وانیل 1/2 قاشق چایخوری
اول ژلاتین رو بایک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ،شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملاحل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید)،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه روبا مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملاببنده.