02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاناکوتاشکلاتی
پاناکوتاشکلاتی

پاناکوتاشکلاتی

·        شیر  3لیوان

·        شکر  3/4 لیوان

·        شکلات  80تا100 گرم

·        پودرر کاکائو  2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتونداره

·        خامه صبحانه  3/4 پاکت

·        ژلاتین  2 قاشق غذاخوری

·        وانیل  1/2 قاشق چایخوری

اول ژلاتین رو بایک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ،شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملاحل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید)،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه روبا مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب  ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملاببنده.