77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
نان بریوش شکلاتی
نان بریوش شکلاتی

  📝مواد لازم :

·        آرد:به اندازه ایکه خمیربه دست نچسبه (حدودپانصد گرم)

·        شیر گرم : پنج ق غ

·        پنجاه گرم شکر

·        یک قاشق غ پودر مایه خمیر

·        چهار عدد تخم مرغ

·        بیست وپنج گرم کره نرم

·        یک پیمانه شکلات چیپسی یا خرما ی خرد شده

·        کپسول کاغذی

·        رومال تخم مرغی:

·        یک زرده تخم مرغ

·        دو ق غ زعفران دمکرده

  طرز تهیه:

ابتداموادروازیخچال بیرون بیارین تا به دمای محیط برسه.فرر و باحرارت ۱۸۰ درجه سانی گرادروشن کنید.آردروسه بارالک کنید.آرد روتوی  یک کاسه بزرگ ریخته وسطش رو گود کنین .توی یک ظرف دیگه شیر گرم وپنجاه گرم شکر ویک قاشق پودر مایه خمیر رو مخلوط واجازه بدین عمل بیاد. حالامخلوط شیر و خمیرمایه رادر وسط گودی آرد ریخته ومخلوط کنیدتابه شکل خرده نان دربیاد .چهار عدد تخم مرغ رو دانه دانه شکسته وبا موادمخلوط کرده و به خورد خمیر بدین ودر آخر  کره نرمشده رو به خمیراضافه کرده وبا دست ورز بدین. اگه چسبنده بود خیلی کم کم وباقاشق غ آرداضافه کنین تا نچسبه ودر آخر شکلات چیپسی رواضافه کنین وقاطی خمیر کنین .مقدار شکلات بسته به ذائقه شماکم وزیادمیشه . می تونین از تکه های خرمای خشک به جای شکلات استفاده کنین. حالا خمیر رو یکدست کنین وروشو اولبا نایلون بعد با پارچه بپوشونید تا ده دقیقه بمونه وحجمش دوبرابربشه. در این فاصله قالبهای متوسط کیک یزدی رو کپسول کاغذی بذارین حال از خمیر به اندازه یک گردوی درشتدر هر قالب بذارین ودر سینی فر چیده ودوباره اول با نایلون وبعد با پارچه پوشانده ویه ساعت استراحت بدین. بعدازاستراحت دوم با مخلوط زرده تخم مرغ ودو قاشق زعفران آبشده رومال کرده در فرازقبل گرم شده بمدت تقریبی بیست دقیقه بپزین. اگه روش زیاد طلایی نشده بود چند دقیقه گریل رو روشن کنین تا روشون هم طلایی بشه. فقط موقع طلایی شدن روشون جابجاشون کنین تا همه یکدست طلایی بشه .

یه نان خوشمزه وخانگی....

😋عجب صبحانهای

🥐نانبریوش شکلاتی