77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرنارنگی 🍊
دسرنارنگی 🍊

    دسرنارنگی 🍊

👇موادلازم:

شیر دو پیمانه

پودر ژلاتین دو ق غ

آب سرد یک سوم پیمانه

خامه صبحانه نصف پیمانه

شکر هشت قاشق غ

زرده تخم مرغ دوعدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

🍊دستور تهیه

ابتدا ژلاتین راروی آب سرد پاشیده تا اسفنجی بشه. بعد به روش بن ماری می کنیم تا شفاف بشه.حالا شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را زده تا کرم رنگ وکشداربشه .شیر در حال جوش رو خیلی آروم به زرده اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم و مجدد در ظرف شیر برگردانده و روی شعله ی ملایم تا زمانی که غلیظ بشه هم میزنیم و بعد ژلاتینرا اضافه کرده وبهم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم کمی که خنک شد خامه را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنم تا یک دست بشه. مخلوط را هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال می ذاریم تا ببنده.

🍊 موادکرم

·        آب نارنگی :دو پیمانه

·        شکر :۲/۳ پیمانه

·        آرد ذرت دو ق س

·        کره: یک ق غ

·        پودر ژلاتین ۱ق غ

·        رنده پوست پرتقالیک ق چ 🍊

  آرد و شکر و رنده پوست پرتقال رو باهم مخلوط کرده و بعد آرام آب نارنگی رو اضافه میکنیم و رو حرارت ملایم گاز میذاریم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشه وقتی که غلظتش مثل فرنی شد کره رو اضافه میکنیم از روی حرارت برداشته و ژلاتین را هم اضافه کرده وهم بزنید تا یک دست بشه وخنک که شد روی دسر بریزید ودوباره بذارید تو یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت تا خوب ببنده. وبعدباتکه های نارنگی تزیین کنید.