دسرنارنگی 🍊
👇موادلازم:
شیر دو پیمانه
پودر ژلاتین دو ق غ
آب سرد یک سوم پیمانه
خامه صبحانه نصف پیمانه
شکر هشت قاشق غ
زرده تخم مرغ دوعدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🍊دستور تهیه
ابتدا ژلاتین راروی آب سرد پاشیده تا اسفنجی بشه. بعد به روش بن ماری می کنیم تا شفاف بشه.حالا شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را زده تا کرم رنگ وکشداربشه .شیر در حال جوش رو خیلی آروم به زرده اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم و مجدد در ظرف شیر برگردانده و روی شعله ی ملایم تا زمانی که غلیظ بشه هم میزنیم و بعد ژلاتینرا اضافه کرده وبهم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم کمی که خنک شد خامه را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنم تا یک دست بشه. مخلوط را هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال می ذاریم تا ببنده.
🍊 موادکرم
· آب نارنگی :دو پیمانه
· شکر :۲/۳ پیمانه
· آرد ذرت دو ق س
· کره: یک ق غ
· پودر ژلاتین ۱ق غ
· رنده پوست پرتقالیک ق چ 🍊
آرد و شکر و رنده پوست پرتقال رو باهم مخلوط کرده و بعد آرام آب نارنگی رو اضافه میکنیم و رو حرارت ملایم گاز میذاریم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشه وقتی که غلظتش مثل فرنی شد کره رو اضافه میکنیم از روی حرارت برداشته و ژلاتین را هم اضافه کرده وهم بزنید تا یک دست بشه وخنک که شد روی دسر بریزید ودوباره بذارید تو یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت تا خوب ببنده. وبعدباتکه های نارنگی تزیین کنید.