مارمالادکامکوات🍊
✏مواد لازم :
· کامکوات ۱ کیلوگرم
· شکر ۱ کیلو و۲۰۰گرم
· لیمو ترش ۱ عدد
· آب پرتقال ۱ لیوان
· پودر ژلاتین ۲ قاشقچ
· آب سرد ۱/۴ پ
👇طرز تهیه :
کامکوات ها رو خوب میشوریم و بعد حلقه ای برش میدیم هسته روجدا می کنیم.میریزیم توی بلندر و میکس می کنیم همراه پوست پوره ی میوه رو میریزم توی قابلمه ی ترجیحا لعابی ، شکر و آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم ، پوست لیموترش رو رنده میکنیم روی مواد و آبش رو هم میگیریم و اضافه میکنیم. قابلمه رو روی حرارت میذاریم و وقتی جوشید شعله روکم کرده ومیذاریم به مدت نیم ساعت تا نرم بشن و مارمالاد غلیظ بشه! در آخر ژلاتین رو روی کمی آب میپاشیم ومیذاریم روی بخار آب تا حل بشه و شفاف ، به مارمالاد اضافه می کنیم و بهم زده وبعداز ۵ دقیقه خاموش میکنیم.وقتی خنک شد توی شیشه ها میریزیم و میذاریم توی یخچال،با این مقدار مواد ۴ تا شیشه مربای خوشرنگ تهیه میشه.
🍊صبحتون پرتقالی