02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان قندی خانگی
نان قندی خانگی

نان قندی خانگی

سلام دوستان ،براتون نون قندی آوردم چه عاالی ،خیلی خوش طعمه وبافتشم نرمه،یعنی یه حالتی  بین  تردی و نرمی،برای اینکه بافت این نوع ازنان قندی نرم باشه باید چند تا نکته رارعایت کنید ، خیلی راحته وزود هم آماده میشه

🌸نکته مهم:

استفاده آرد بیشتر از اندازه باعث سفت شدن این نان میشه. این نوع از نان قندی ازنوع نرمه،اگرخشک بخوایین باید خمیر را خیلی نازک نازک پهنش کنید.

 

📝چی لازم داریم؟

·        ماست شیرین 1/2لیوان

·        شکر از1/2لیوان کمی بیشتر

·        اگرشیرین تردوست دارین شکر را بیشتر بریزین

·        روغن مایع 1/2لیوان

·        پکینگ پودر2ق چ سرخالی

·        وانیل یاهل ساییده یک ق چ

·        آردسفید  2 لیوان

·        ممکنه  بسته به جنس آردتون کمی کمتر یا بیشتراستفاده بشه من 2لیوان 1ق کمتر ریختم،تاحدی که خمیربسیارلطیفی بدست بیاد

·        نمک یک پنس

 

    👈روش پخت:

ماست وشکر را مخلوط کنید و با قاشق خوب خوب  هم بزنید تا دانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع را اضافه کنیدو کمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،آرد و بکینگپودر و نمک را سه بار الک کنید  وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن  خمیر رابا قاشق هم بزنید دست آخرکمی بانوک انگشتان خمیر را یکدست کنید تا خمیر بسیارلطیفی شکل بگیره،خمیر با این میزان آرد بسیارلطیفه و چسبنده نیست،اگردرحد کمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگرخیلی چسبنده یاشل بود کم کم آرد اضافه کنید.

🌸خمیرنیازبه ورزنداره،اگرخمیر را زیاد ورز بدین به روغن خواهد افتاد و در نتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.

🌸خمیرنیازی به استراحت ندارد و بلافاصله بعدازآماده شدن ،آن راپهن کنید.

کف قالب یاسینی موردنظرکاغذ روغنی بیندازید،روی کاغذ را کمی چرب کنید،خمیرآماده شده را بادست وبه شکل دلخواه و به قطر2تا3میلی پهن کنید ،روی آن طرح بیندازید و ان راباچنگال سوراخ سوراخ کنید،روی خمیررا با مخلوط زرده تخم مرغ  و زعفران رومال کنید کنجد و خلال پسته و..بپاشید و در فر از قبل گرم شده200درجه،طبقه باالا به مدت20_15دقیقه قرار دهید تا نان بپزد،روی نان رادست آخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید.

🌸بعدازپخت وازدما افتادن درون نایلون یا ظرف دربسته نگهداری کنید.

🌸زیادازحدتوی فرنمونه که سفت بشه.

🌹نوش جونتون