02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان پفی
نان پفی

نان پفی

🌸موادراازیک ساعت قبل درمحیط آشپزخانه بذارین.

📝مواد لازم

·        آرد:130 گرم

·        شیرپرچرب:1 پیمانه

·        تخم مرغ درشت:2 عدد

·        کره آب شده:2 قاشق سوپ‌خوری

·        نمک:½1قاشق چای‌خوری

·        بکینگ پودر : 2 قچ

🍞طرز تهیه:

فر را روی درجه200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 6 قالب کیک فنجانی را با یک قاشق سوپ‌خوری کره کامل چرب کنید.1 قاشق سوپ‌خوری کره را همراه با آرد،بیکینگ پودر؛ نمک، تخم مرغ و خامه دریک مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.مایه را به‌طور مساوی در فنجان‌های تابه کیک فنجانی بریزید طوری‌که نیمی از هر کدام پر شود.مواد را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه بپزید. دقت داشته باشید طی این زمان درب فر را باز نکنید.زمان 40 دقیقه حداکثر زمان لازم برای این نان است، بهتر است بعد از 20 دقیقه حواستان به آنها باشد که نسوزند. به هیچ‌وجه برای چک کردن آنها در فر را باز نکنید وگرنه پف آنها می‌خوابد.پس از پخت، نان‌ها را در روی یک توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شوند و با چاقو سوراخی روی سطح آنها ایجاد کنید تا بخار درون آنها خارج شود.این نان خوشمزه را گرم سرو کنید.