02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک هل وگلاب
کیک هل وگلاب

کیک هل وگلاب

·        پیمانه : لیوان دسته دار فرانسوی

·        قالب :تفلون میان تهی 18 سانتی

همه مواد از نیم ساعت قبل ازیخچال بیرون آورده و دردمای محیط قرار بدین.

       📝موادلازم

·        تخم مرغ ۳ عدد

·        ترکیب شیر و گلاب نصف پیمانه

·        روغن نصف پیمانه

·        شکر یک  پیمانه

·        هل نصف ق غ

·        آرد یک و نیم پیمانه

·        ب پ ۱/۵  ق چ

·        وانیل نوک ق چ

شروع:👇

اول از همه قالب رو آماده کنید اگه روغن جدا کننده دارید سطح قالب رو با روغن آغشته کنید یا کاغذ روغنی بذارید یا با ارده چرب کنید .آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.فر رو با دمای 180 روشن کرده تا گرم بشه. تخم مرغ و شکر و هل و وانیل رو با همزن حداقل ۴ دقیقه بزنید تا کشدار و حجیم بشه. روغن و شیر و گلاب را هم با فاصله اضافه کنید وفاصله هر کدام بیست ثانیه خوب هم بزنید.آرد رو درچند مرحله به مواد اضافه کنید و بادور کند همزن تقریبا ده ثانیه هم بزنید ( بیشتر هم بزنید کیکتون پف نمیکنه.)مایه روتوقالب ریخته وقالب رو بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 40 الی 50 دقیقه.حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره . چهل دقیقه اول در فر رو باز نکنید.بعد از پخت کیک فر رو خاموش کنید اجازه بدین کیک یکی دو دقیقه دیگه بمونه سپس از فر بیرون بیارید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید.

چای یادتون نره😊