کیکباکاورکنجد
موادلـــــ👇ـــــازم:
· 4 عدد تخم مرغ
· 1/5 لیوان شکر
· 1 لیوان روغن مایع
· 1 لیوان ماست
· 1/2ق چ وانیل
· 2/5 ق چ بیکینگ پودر
· 2 لیوان آرد
· 2 قاشق غذاخوری کنجدبونداده
طرز👩🍳 تهیه:
ایتدا فر را با دمای180 درجه روشن کنید.
تمام قسمت های قالب تان را با کره آب شده بادقت چرب کنید.کنجد روبصورت پاشیدن داخل قالب بریزید بطوریکه تمام کنگره ها وکف قالب ازکنجدپوشیده بشه.شکر و وانیل و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت5 تا 7 دقیقه میکس کنید تا کرم رنگ و پوک بشه.بعد ماست و روغن را به ترتیب اضافه کرده و هرکدام را1 دقیقه با بقیه موادهم بزنید. بکینگ پودر و آرد را ۳ بارالک کرده ودرچند مرحله به مایه اضافه کنید و با لیسک به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید . (بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید)
بعد از پخت از فرخارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.
نوش جان🌹