ترشى بيبى كورن
۲ کیلو بچه بلال خریدم که بعد از پوست کندن یک سوم اون مقدار یعنی ۶۰۰ گرم بلال موند. باید خیلیآروم و با دقت پوستو موهای بلال رو جدا کنید چون بچه بلال خیلی ظریفه و زود میشکنه.
سرکه سفید۳ لیوان
آب ١لیوان رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال ها رو به آرومی داخلش بذارید و اجازه بدید۵ دقیقه بجوشه، سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدید مخلوط آب و سرکه خنک بشه.بعد از اینکه آبو سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید و بعد از یک هفته میتوانید آن را مصرف کنید.