مربای انجیر 🍃
· انجیرریز 1 کیلو
· شکر 750 گرم
· گلاب 1 لیوان دسته دار
· آبلیموی تازه 1 ق
· زعفران دم کرده2 ق غ
نکته:
دم انجیرها را جدا نکنید یا در صورت کوتاه کردن از ته کوتاه نکنید چون با این کار مربای شما شفاف نخواهد شد.
👩🍳طرز تهیه:
درون قابلمه نسبتا بزرگی یک لایه انجیربچینید.
روی انجیرها راباشکر بپوشانید.
این کاررا تا تمام شدن انجیر و شکر ادامه بدین.
بعدیه لیوان گلاب رو روی انجیرها بریزید و درقابلمه راگذاشته و برای ۲۴ ساعت توی یخچال بذارین.
اینکارباعث میشه گلاب وشکرتوی بافت انجیر فروبره و مربا طعم وعطرعالی بگیره.
بعد از این مدت ظرف راازیخچال بیرون آورده وچندساعت درآشپزخانه بذارین تا به دمای محیط
برسه. حالا قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد .بعدازبجوش اومدن شعله روکم کنید تا
آروم بجوشه و غلیظ بشه. این مرحله با توجه به نوع انجیرشما تانرم شدن انجیرممکنه ۱۵تا۲۰
دقیقه طول بکشه.
درمرحله آخرزعفران دم کرده وآبلیموی تازه را اضافه کرده و بهم بزنید واجازه بدین مربایک
دقیقه دیگه ریزجوش بزنه.
بعدشعله روخاموش کرده ومربا رو توی همون ظرف بدون درکاملا خنک کنید و بعد توی ظرف
درداربریزید.