ژله تخم مرغی
📝موادلازم:
· پوسته چندعدد تخممرغ
· ژله آلوئه رایاژلهرنگی
· دراژه های رنگی ریزیا کشمش ومغز خردشده به مقداردلخواه
· تکه های خردشده میوه(بجزکیوی)
· چندعدد برگ نعناتازه
👇شروع:
1) پوسته ی تخم مرغ ها رو با سوزن سوراخ و محتویاتش رو خالیمی کنیم.
پوسته ها رو می ذاریمتوی محلول جوش شیرین و آب تا بوی بدش از بین بره.
(یک قاشق چایخوریجوش شیرین توی یک لیتر آب حل کنید . پوست ها رو بذارین داخلش تا دو سه ساعت بمونه)
2) داخل پوسته هابانوک انگشت کمی روغن مایع می مالیم تا بعدا” پوسته به راحتی کنده بشه.
در ضمن برگا بچسبهبه داخل پوسته و حرکت نکنه!
3) داخل پوسته روبا موادی که داریم با سلیقه پر می کنیم(نه هول هولکی)!
4) مواد ژله رو آمادهکرده و داخل پوسته می ریزیم.
5) تخم مرغ ها روتوی یخچال می ذاریم تا ژله خودشو بگیره.
6) پوسته رو جداکرده و تخم مرغ های ژله ای رو در میاریم.
نکته :
برای دسر از نوعمیوه شامل میوه های ریز مثل دونه ی انگور سیاهو سفید،تمشک ،توت قرمز وسفید،زرشک استفاده کنید