باقلوای ترکیه
موادلازم برا خمیر:
· تخم مرغ ۱ عدد
· آب جوش +گلاب نصفپیمانه
· شکر ۱ قاشق غذاخوری
· روغن مایع یک چهارمپیمانه
· آرد به مقدار نیاز
· آرد نشاسته ذرت بهمقدار نیاز
🥃 برای شربت:
· شکر ۱ پیمانه
· آب وگلاب نصف پیمانه
· زعفران دم کرده یکق غ
· آب لیمو نصف ق
· گلوکز یک ق غ
شـــــ👩🍳ـــــروع:
شربت؛
شکر وآب وگلاب و زعفرانوآبلیمو را روی حرارت ملایم گذاشته ووقتی شکر حل شد گلوکز رو اضافه و حرارت را کمی زیادکرده تا شربت به جوش بیاید وحدود دو سه دقیقه بجوشه بعد از روی شعله بردارین تاخنک بشه.
خمیر ؛
تخم مرغ و شکر را خوبمخلوط و روغن وآب جوش و گلاب را اضافه و۲ تا۳دقیقه هم بزنید. آرد الک شده رو د رچند مرحله اضافه کنیدوآرام هم بزنیددرحدی که خمیر لطیفیکه به دست نچسبه حاصل بشه،زیاد آرد زدن باعث میشه خمیر کیفیتش رو از دست بده. خمیررا به مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را بصورت مستطیلونازکترازخمیر لواش به کمک آرد نشاسته ذرت باز کرده واز عرض رول کنید و به قسمتهای یکسانتی تقسیم کرده وبرش بزنید.حالا تکه ها رو روغن شناور سرخ کرده ودر شربت خنک شده بریزید.درآخر با پودر پسته تزیین کنید.