دسرهویج وبسکوییت
📝مواد لازم:
· 500گرم هویج
· 1استکان آب(80 گرم)
· 2/3 لیوان شکر
· 1 ق غ عسل
· 1قاشق چ زعفران ساییده
· 1ق چ هل ساییده
· 1استکان گردوی ریزشده
· اندازه لازم پودرنارگیل
· 2ق غ نشاسته ذرت
· بسکوییت پتی بوراندازه لازم
👇طرز تهیه:
هویج ها را شسته وپوست بکنید وحلقه ای خرد کنید.
بعد در یک قابلمه تفلون ریخته و 1استکان آب را روی هویج ها بریزید و به خوبی بپزید .هویج های پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و زعفران وپودرهل را اضافه کرده وبهم بزنید و۵ دقیقه دیگه بپزید. نشاسته را با کمی آب سرد مخلوط کنیدتا حل بشه و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیره مدام هم بزنید.
وقتی غلیظ شد گردو های خرد شده را هم اضافه کرده و خوب بهم بزنید وشعله را خاموش کنید . کف یک ظرف پیرکس مستطیل رو مقدار زیادی پودر نارگیل بپاشید و دسر هویج پخته شده را روی پودر نارگیل ها بریزید و به صورت یک لایه نازک به کمک لیسک صاف کنید . این کار رو با حوصله ودقت انجام بدین.
دوباره روی هویج ها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید تا سرد بشه.من بعد از اینکه سرد شد برش زدم و بین بیسکوییت ها گذاشتم و با کرم شانتی فرم گرفته(خامه قنادی فرم گرفته) تزیین کردم.
نوش جان