02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرهویج وبسکوییت
دسرهویج وبسکوییت

 

دسرهویج وبسکوییت

 

📝مواد لازم:

·        500گرم هویج

·        1استکان آب(80 گرم)

·        2/3 لیوان شکر

·        1 ق غ عسل

·        1قاشق چ  زعفران ساییده

·        1ق چ هل ساییده

·        1استکان گردوی ریزشده

·        اندازه لازم پودرنارگیل

·        2ق غ نشاسته ذرت

·        بسکوییت پتی بوراندازه لازم

 

👇طرز تهیه:

هویج ها را شسته وپوست بکنید وحلقه ای خرد کنید.

بعد در یک قابلمه تفلون ریخته و 1استکان آب را روی هویج ها بریزید و به خوبی بپزید .هویج های پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و زعفران وپودرهل را اضافه کرده وبهم بزنید و۵ دقیقه دیگه بپزید. نشاسته را با کمی آب سرد مخلوط کنیدتا حل بشه و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیره مدام هم بزنید.

 وقتی غلیظ شد گردو های خرد شده را هم اضافه کرده و خوب بهم بزنید وشعله را خاموش کنید . کف یک ظرف پیرکس مستطیل رو مقدار زیادی پودر نارگیل بپاشید و دسر هویج پخته شده را روی پودر نارگیل ها بریزید و به صورت  یک لایه نازک به کمک  لیسک صاف کنید .  این کار رو با حوصله ودقت انجام بدین.

 دوباره روی هویج ها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید تا سرد بشه.من بعد از اینکه سرد شد برش زدم و بین بیسکوییت ها گذاشتم و با کرم شانتی فرم گرفته(خامه قنادی فرم گرفته) تزیین کردم.

نوش جان