نان ارده
مواد لازم :
شکر نصف لیوان
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
آرد 3 پیمانه
کره آب شده یک چهارم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
ارده یک سوم پیمانه
طرز تهیه :
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری مایه خمیر را به یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید و
بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید.
بعد یک چهارم لیوان کره آب شده و یک پنس نمک را به آن اضافه کنید و حالا نوبت به اضافه کردن آرد می رسد حدود دو لیوان تا دو و نیم لیوان آرد لازم است که بسته به نوع آرد مقدار مصرفی تان متغیر است، بهتر است که آرد را دوبارالک کنید.
تا جایی آرد اضافه کنید وبهم بزنید که خمیر به دست نچسبد.حالا خمیر را در جای گرم استراحت
بدهید تا حجم آن دوبرابر شود.
برای مواد میانی آن من یک سوم لیوان شکر را با یک سوم لیوان ارده مخلوط کردم. هر طور
دوست دارید می توانید آن را بپیچید.
من نصف خمیر را کف قالب گذاشتم و با دست کمی پهن کردم.مخلوط ارده را روی آن مالیدم و
نیمه دوم خمیر را وردنه کشیدم تا صاف شود بعد روی لایه اول گذاشتم.
مدت زمان پخت آن هم حدود سی دقیقه داخل فر 160 درجه که از قبل گرم شده است برای
تزئین روی آن می توانید یک زرده تخم مرغ و کره را مخلوط کنیدو در آخر سیاه دانه یا کنجد
استفاده کنید.