مسقطی میوه 🍭
مسقطی میوه ، یکی از خوشمزه ترین و در عین حال آسان ترین دسر هایی ایت که می توانید درست کنید. چون این دسر با میوه درست شده است دارای خواص زیادی می باشد.
🍏🍓🍎🍈🍐🥦🍊🍑🍋🍌🍉
مواد لازم
پودر ژله: یک بسته (باطعم دلخواه)
نشاسته گل: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
آب سرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
میوه: خردشده دلخواه: به میزان لازم
🍒🍑🍍🥥🥝🍇🍉🍌🍋🍊
👇طرز تهیه :
که بهترین ژله ای که برای تهیه این نوع مسقطی میتوانید استفاده کنید، ژله توت فرنگی، پرتقال و لیمو است.
نشاسته را با کمی آب مخلوط کنید و آن را برای یک ربع کنار بگذارید.
صبر کنید تا ته نشین شود.
بعد از ته نشین شدن، آب روی آن را دور بریزید. بااین کار بوی نشاسته گرفته می شود و نشاسته خالص باقی می ماند.
حالا نشاسته، گلاب،پودر ژله، شکر و آب را درقابلمه مناسبی ریخته و با هم مخلوط کنید.
مخلوط را روی اجاق قرار دهید.
شعله اجاق را کم کنید و مدام مخلوط را هم بزنید.
توجه داشته باشید که این مخلوط را به حال خود رهانکنید؛ چرا که ته می گیرد و کیفیت نهایی کار
پایین می آید.
باید خوب هم بزنید تا غلظت مخلوط به اندازه کافی سفت شود و شروع به قل زدن کند. در این
مرحله باید میوه های خرد شده و در داخل مسقطی بریزید.
میوه های مختلفی مانند قیسی ، دانه های انار شیرین ، توت فرنگی و … را می توانیداستفاده کنید.
زمانی که میوه ها را اضافه کردید کار تمام است.
حالا مخلوط را درون سینی (چرب شده) یا ظرف مناسبی ریخته و خوب در همه جای ظرف پخش کنید.
ظرف را برای سه ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت می توانید ظرف را خارج کرده و
به قطعات دلخواه برش بزنید.
🌸نکته:
می توانید مسقطی را به صورت گلوله درآورده و در وسط آن مغز گردو و قیسی قرار دهید. وروش
پودر نارگیل بپاشید.
روش های مختلفی برای درست کردن مسقطی میوه وجود دارد اما این ساده ترین و راحت ترین
روش پخت مسقطی میوه است.
دورهمی شیرینِ شیرین....
♥️ با دسرخانگی ♥️