77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک کاراملی
کیک کاراملی

 

کیک کاراملی

 

مواد لازم:

·        شکر: ۱ لیوان

·        شیر ولرم: ۱ لیوان

·        روغن مایع: ۳/۴ لیوان

·        پودر کرم کارامل:۱ بسته

·        تخم مرغ: ۳ عدد

·        وانیل: نوک ق چ

·        آرد سفید: ۱/۵ لیوان

·        بیکینگ پودر: ۱ ق غ

طرز تهیه:👇

اول شکر، شیر و روغن را با همزن خوب بزنید (حدودا ۲ دقیقه)، بعد پودر کارامل رو آروم اضافه 

کرده و حدود۲ دقیقه ی دیگه بزنید، حالا از این مواد حدود ۱ لیوان برداشته و برای خیس کردن 

کیک کنار بذارید (سس کارامل).

بعد تخم مرغ ها و وانیل رو به مواد اضافه و خوب هم بزنید (حدودا ۵ دقیقه).

حالا آرد و بیکینگپودر رو الک شده رو، طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دستی به 

شکل دورانی هم بزنید.

قالب مورد نظر روبا روغن جدا کننده، ارده، چرب و  کنید، مایه ی کیک رو داخل قالب ریخته و ۳ بار 

قالب رو به زمین بکوبید تا هوای اضافی خارج بشه.

فر رو با ۱۸۰ درجه از یه ربع قبل گرم کرده و قالب رو حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار 

بدید، با سیخ چوبی تست کرده و وقتی تمیز خارج شد یعنی پخته.

بعد از پخت اجازه بدید تا کیک و قالب کااااملا خنک بشن، کیک رو با سیخ چوبی سوراخ کرده و بعد حدود سس کارامل رو که کنار گذاشته بودید کم کم روی کیک ریخته و زمان بدید تا به خورد کیک بره.

در آخر سس کاراملی که داخل پاکت پودر کارامل بود رو روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین کنید.

نوش جان