کیک کاراملی
مواد لازم:
· شکر: ۱ لیوان
· شیر ولرم: ۱ لیوان
· روغن مایع: ۳/۴ لیوان
· پودر کرم کارامل:۱ بسته
· تخم مرغ: ۳ عدد
· وانیل: نوک ق چ
· آرد سفید: ۱/۵ لیوان
· بیکینگ پودر: ۱ ق غ
طرز تهیه:👇
اول شکر، شیر و روغن را با همزن خوب بزنید (حدودا ۲ دقیقه)، بعد پودر کارامل رو آروم اضافه
کرده و حدود۲ دقیقه ی دیگه بزنید، حالا از این مواد حدود ۱ لیوان برداشته و برای خیس کردن
کیک کنار بذارید (سس کارامل).
بعد تخم مرغ ها و وانیل رو به مواد اضافه و خوب هم بزنید (حدودا ۵ دقیقه).
حالا آرد و بیکینگپودر رو الک شده رو، طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دستی به
شکل دورانی هم بزنید.
قالب مورد نظر روبا روغن جدا کننده، ارده، چرب و کنید، مایه ی کیک رو داخل قالب ریخته و ۳ بار
قالب رو به زمین بکوبید تا هوای اضافی خارج بشه.
فر رو با ۱۸۰ درجه از یه ربع قبل گرم کرده و قالب رو حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار
بدید، با سیخ چوبی تست کرده و وقتی تمیز خارج شد یعنی پخته.
بعد از پخت اجازه بدید تا کیک و قالب کااااملا خنک بشن، کیک رو با سیخ چوبی سوراخ کرده و بعد حدود سس کارامل رو که کنار گذاشته بودید کم کم روی کیک ریخته و زمان بدید تا به خورد کیک بره.
در آخر سس کاراملی که داخل پاکت پودر کارامل بود رو روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین کنید.
❤️نوش جان