77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک بدون فر و فوری 🍰
کیک بدون فر و فوری 🍰

کیک بدون فر و فوری🍰

 

خیلی از خانم ها کیک های بدون فر دوست دارند و چون این کیک ها خیلی سریع و راحتر از کیک های که با فردرست می شوند و کلا زمان کمتری هم صرف پخت و پز آنها می شود در ادامه آموزش طرز تهیه کیک بدون فر و فوری را برای امروز قرار داده ایم .

 

📝طرز تهیه کیک سه دقیقه ای :

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با 1/8 قاشق چای خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.

 3 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید 6 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید.

در آخر 6 قاشق غذاخوری آرد را با 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کنید وآرام بالیسک بهم بزنید.

 اگر بخواهید کیک شما شکلاتی  باشه یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید. دستگاه ساندویج ساز را روشن کنید تا داغ شود آنرا چرب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق داخل آن بریزید در آنرا ببندید بعد از 3_5 دقیقه کیک حاضر است.

می تونید کمی شکلات تخته ای روی بخارآب ذوب کنید وکیکها روتوی شکلات بزنید و پودر نارگیل و پسته آن راتزیین کنید.

به همین راحتی وبه همین خوشمزگی.

 

🍹🎄🍹🎄🍹

 

📝مواداولیه:

·        1 لیتر شیر

·        3 قاشق غذاخوری نشاسته

·        4 قاشق غذاخوری آرد

·        3 قاشق غذاخوری پنیرخامه ای

·        وانیل کمی

·        50 گرم کره(تقریبا1 قاشق غذاخوری)

·        1.5 لیوان شکر

·        برای رو و بین لایه ها:

·        400 گرم رشته ختایی

·        1 لیوان گردو خردشده

·        6 قاشق غذاخوری شکر

·        50 گرم کره

 

📝اول در یک تابه ی بزرگ رشته ها، 6 قاشق غذاخوری شکر  و کره روباهم تفت میدیم با شعله کم، مثل حلوا،

 همینکه کمی رنگش  عوض شد، گردو ها را اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه تفت میدیم .

 

📝برای محلبی،

 در یک قابلمه، آرد، نشاسته، شکر  و شیر روریخته وخوب هم میزنیم،

 قابلمه رو روی شعله متوسط گذاشته ومرتب  هم میزنیم، همینکه شروع به غلیظ شدن کرد، پنیر خامه ای و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

 در آخر وانیل رو اضافه میکنیم و بهم می زنیم و گازرو خاموش میکنیم.

توی قالب دلخواه(بهتره کمربندی باشه) را باکمی کره آب شده چرب می کنیم وبعد:

📝اولین لایه، 1/4از مخلوط رشته ختایی  رو میریزیم،

 دومین لایه 1/3 از محلبی رو میریزیم و خوب پخش میکنیم.

به همین ترتیب لایه ها رودرست می کنیم و فقط لایه آخرکه باید رشته باشه نمی ریزیم و

قالب روتوی یخچال(۴ساعت)می ذاریم.

 بعد موقع سرو کردن روش رشته هارو بریزین تا نرم نشن.

نوش جانتون