دسرکادایف ترکیه
📝مواداولیه:
· 1 لیتر شیر
· 3 قاشق غذاخوری نشاسته
· 4 قاشق غذاخوری آرد
· 3 قاشق غذاخوری پنیرخامه ای
· وانیل کمی
· 50 گرم کره(تقریبا1 قاشق غذاخوری)
· 1.5 لیوان شکر
· برای رو و بین لایه ها:
· 400 گرم رشته ختایی
· 1 لیوان گردو خردشده
· 6 قاشق غذاخوری شکر
· 50 گرم کره
📝اول در یک تابه ی بزرگ رشته ها، 6قاشق غذاخوری شکر و کره رو باهم تفت میدیم با شعله کم، مثل حلوا، همینکه کمی رنگش عوض شد، گردو ها را اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه تفت میدیم .
📝برای محلبی،
در یک قابلمه، آرد، نشاسته، شکر و شیر روریخته وخوب هم میزنیم، قابلمه رو روی شعله متوسط گذاشته ومرتب هم میزنیم، همینکه شروع به غلیظ شدن کرد، پنیر خامه ای و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر وانیل رو اضافه میکنیم وبهم می زنیم و گاز رو خاموش میکنیم.
توی قالب دلخواه(بهتره کمربندی باشه)روباکمی کره آب شده چرب می کنیم وبعد:
📝اولین لایه، 1/4 از مخلوط رشته ختایی رو میریزیم، دومین لایه 1/3 از محلبی رو میریزیم و خوب پخش میکنیم.به همین ترتیب لایه ها را درست می کنیم وفقط لایه آخرکه باید رشته باشه نمی ریزیم و قالب روتوی یخچال(۴ساعت) می ذاریم. بعدموقع سرو کردن روش رشته ها را بریزین تا نرم نشن.
♥نوش جانتون♥