77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرکادایف ترکیه
دسرکادایف ترکیه

دسرکادایف ترکیه

📝مواداولیه:

·        1 لیتر شیر

·        3 قاشق غذاخوری نشاسته

·        4 قاشق غذاخوری آرد

·        3 قاشق غذاخوری پنیرخامه ای

·        وانیل کمی

·        50 گرم کره(تقریبا1 قاشق غذاخوری)

·        1.5 لیوان شکر

·        برای رو و بین لایه ها:

·        400 گرم رشته ختایی

·        1 لیوان گردو خردشده

·        6 قاشق غذاخوری شکر

·        50 گرم کره

 

📝اول در یک تابه ی بزرگ رشته ها، 6قاشق غذاخوری شکر  و کره رو باهم تفت میدیم با شعله کم، مثل حلوا، همینکه کمی رنگش  عوض شد، گردو ها را اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه تفت میدیم .

 

📝برای محلبی،

 در یک قابلمه، آرد، نشاسته، شکر  و شیر روریخته وخوب هم میزنیم،  قابلمه رو روی شعله متوسط گذاشته ومرتب  هم میزنیم، همینکه شروع به غلیظ شدن کرد، پنیر خامه ای و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر وانیل رو اضافه میکنیم وبهم می زنیم و گاز رو خاموش میکنیم.

توی قالب دلخواه(بهتره کمربندی باشه)روباکمی کره آب شده چرب می کنیم وبعد:

📝اولین لایه، 1/4 از مخلوط رشته ختایی  رو میریزیم، دومین لایه 1/3 از محلبی رو میریزیم و خوب پخش میکنیم.به همین ترتیب لایه ها را درست می کنیم وفقط لایه آخرکه باید رشته باشه نمی ریزیم و قالب روتوی یخچال(۴ساعت) می ذاریم. بعدموقع سرو کردن روش رشته ها را بریزین تا نرم نشن. 

نوش جانتون