02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پیراشکی سیب شکری
پیراشکی سیب شکری

 

پیراشکی سیب شکری

 

📝مواد لازم :

 

·        پودر قند    به مقدار لازم

·        نمک   ۱ قاشق چای خوری

·        مخمر فوری   ۱ قاشق غذا خوری

·        شکر   ۱ قاشق غذا خوری

·        شکر   ۱/۴ لیوان

·        آب گرم  1.5 لیوان

·        روغن   ۲ قاشق غذا خوری

·        آرد   ۴ لیوان

·        سیب   ۴ عدد

·        دارچین   ۱ ق مرباخوری

🌸نکته:می توانید مواد را نصف کنید دراین صورت ۸ تا۱۰ عدد پیراشکی متوسط تهیه میشه.

🍎🍎🍏🍎🍎🍏🍎🍎🍏🍎🍎

          🍎طرز تهیه:

۱- مخمر خشک و آبگرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید تا عمل بیاد.

 سپس روغن ، آرد الک شده ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاد.

۲- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید تا پفش گرفته بشه و 1 ساعت دیگر بذارید استراحت کنه.

۳- سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و داخل ظرفی باکمی دارچین مخلوط کنید.

 روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قراردهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید.

۴- خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید.

۵- خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.

 

۶- داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی بشه ،

پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان بره سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.

 

🌸سایر نکات

میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلو و نیز استفاده کنید، میتوانید این پیراشکی را همراه با بستنی سرو کنید.

نوش جان

 

🍹🎄🍹🎄🍹

 

پیراشکی سیب شکری