پیراشکی سیب شکری
📝مواد لازم :
· پودر قند به مقدار لازم
· نمک ۱ قاشق چای خوری
· مخمر فوری ۱ قاشق غذا خوری
· شکر ۱ قاشق غذا خوری
· شکر ۱/۴ لیوان
· آب گرم 1.5 لیوان
· روغن ۲ قاشق غذا خوری
· آرد ۴ لیوان
· سیب ۴ عدد
· دارچین ۱ ق مرباخوری
🌸نکته:می توانید مواد را نصف کنید دراین صورت ۸ تا۱۰ عدد پیراشکی متوسط تهیه میشه.
🍎🍎🍏🍎🍎🍏🍎🍎🍏🍎🍎
🍎طرز تهیه:
۱- مخمر خشک و آبگرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید تا عمل بیاد.
سپس روغن ، آرد الک شده ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
۲- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید تا پفش گرفته بشه و 1 ساعت دیگر بذارید استراحت کنه.
۳- سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و داخل ظرفی باکمی دارچین مخلوط کنید.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قراردهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید.
۴- خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید.
۵- خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
۶- داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی بشه ،
پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان بره سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.
🌸سایر نکات
میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلو و … نیز استفاده کنید، میتوانید این پیراشکی را همراه با بستنی سرو کنید.
♥نوش جان
🍹🎄🍹🎄🍹
پیراشکی سیب شکری