🍍مینی پای آناناس
اگر هوس درست كردن يك دسر ميوهاي كردهايد و داخليخچالتان به جز يك قوطي كمپوت آناناس چيز ديگري نيست، با محتويات همان يك قوطي كمپوتآناناس، يك پاي خوشمزه بپزيد و برای صبحانه یاعصرانه با چای نوش جان کنید.
📝مواد لازم
· 150: گرم آرد
· 3 عدد :تخممرغ
· 1 ق س :نشاسته ذرت
· 125 گرم :كره
· 125 گرم :پودر شكر
· 2 قس پودر نارگيل+ 1 قس
· ( براي تزیين)
· 1 قچ :بيكينگ پودر
· 1 قوطي كوچك: كنسروآناناس
· 1/4 ق چ: وانيل
📝 طرز تهیه:
1. كره را مدتي بيرون از يخچال بگذاريدتا نرم شود، بعد آن را با شكر مخلوط كرده و با همزن بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود. وانيل را هم افزوده و خوب همبزنيد.
2. تخممرغها را يكي يكي بشكنيد وبه كره، شكر و وانيل مخلوط شده اضافه كرده و با همزن بزنید.
3. آرد، بيكينگپودر و نشاسته ذرترا الك كرده و با پودر نارگيل به مخلوط داخل كاسه اضافه كنيد. همه مواد را خوب با هممخلوط كنيد تا مايه كيك آماده شود.
4. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگرادروشن كنيد تا گرم شود. در اين فاصله قالب مينيپاي را آماده كنيد. داخل هر محفظه يككپسول كاغذي بگذاريد.
5. در هر كپسول تا نيمه، مايه پايبريزيد. هر حلقه آناناس را نصف كرده و روي هر كيك يك نيمه حلقه آناناس بگذاريد و رويهر كيك را با مقداري پودر نارگيل تزیين كنيد.
6. قالب ميني پاي را به مدت 20 تا25 دقيقه حرارت دهيد تا خوب روي آنها طلايي شود. بعد قالب را از فر بيرون آورده، مينيپايهاي آماده را روي توري بگذاريد تا خنك شود.
...وحالا یه ظرف خوشگل که شیرینی هاروتوش بچینید
وچندتا فنجون چای تازه دم وجمع گرموصمیمی خانواده...❤نوش جاااان