77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
نان سوخاری خانگی 🍞
نان سوخاری خانگی 🍞

نان سوخاری خانگی  🍞

         📝مواد لازم:

 

·        آرد:                              250 گرم

·        شکر:                             50 گرم

·        شیر یا آب ولرم:            یک دوم پیمانه

·        مایه خمیر:                      یک قاشق سوپ خوری

·        کره:                               30 گرم

·        وانیل:                           یک چهارم ق چ چایخوری

·        نمک:                             یک چهارم قاشق چ

·        تخم مرغ:                      یک عدد

·        زرده تخم مرغ:              یک عدد

·        کنجد:                           مقدارلازم

                       

 

🍞💚🍞💚🍞💚🍞💚🍞💚🍞

 

           👩🍳طرزتهیه:

 

مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر  با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.تخم مرغ را به همراه مابقی شکر، کره و وانیل خوب بزنید تا یک دست شود.خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، آرد را روی مواد الک کنید وکاملا ورز دهید تا خمیر صاف ویک دستی بدست آید.خمیر را درجای گرم قرار دهید رویش را بپوشانید وحدود یک ساعت اجازه دهید، تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.قالب مستطیل لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید.خمیر را مجددا روی سطح کار ورز داده داخل قالب گذاشته سطحش را صاف کنید زرده تخم مرغ را با قلم مو رویش بزنید کنجد یا هرمغز دلخواه بپاشید، دوباره 30 دقیقه دیگر استراحت دهید، تا پفکرده قالب را پر کند.

 

قالب را درون فراز پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید.بعد از پخت نان و خارج کردن از فر رویش را با پارچه تمیزی بپوشانید واجازه دهید ،تا کاملا خنک شود، نان را از قالب جدا کرده برشهای مساوی بزنید.تکه‌های برش خورده را درون سینی فرچیده درفر داغ با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نان ها سوخاری شوند اگر دوستداريد خشك تر شود زمان بيشترى بذاريد تو فر باشه تا برشته تر بشه .

 

🍞یه صبحانه دلچسب با نان مامان پز😊

🍹🎄🍹🎄🍹

نان سوخاری خانگی