دسر هندوانه 🍉
دوستان عزیزم هوا دیگه گرم شده و دسرهای یخی میچسبه!!
این دسر خیلی آسونه و یه جورایی یخ دربهشت خودمونه ...میتونم بگم که با اینکه چیز خاصی در این دسر استفاده نشده اما طعمش همه رو حیرت زده میکنه!! پیشنهادمیکنم ازین به بعد هندوانه رو برای مهمونهاتون به این شکل سرو کنید!!
📝مواد لازم:
· هندوانه تکه شدهبدون پوست: یک کیلو
· شربت : دو لیوان
برای تهیه شربت: یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و بذارید تا بجوشه تا یک مقدار قوام بیاد...البته برای این دسر قوام اومدن شربت زیاد مهم نیست ..میتونید درانتها داخلش گلاب یا مقداری وانیل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
در ابتدا هندوانه رو برش بزنید و تخمه ها رو خارج کنید ...توجه داشته باشید طولی برش دادن باعث میشه تخمه ها راحتتر در بیاد.بعد اون رو با غذا ساز پوره کنید با شربت سرد شده مخلوط کنیدو هم بزنید و در فریزر بذارید و هر نیم ساعت یکبار از فریزر در بیارید و هم بزنید تایخ یکدست پخش بشه و شربت و پوره هندوانه به خوبی با هم مخلوط بشن ...بعد که حالت پنبه ای یخ همه جا پخش شد برای سرو آماده ست.توی لیوانهای خوشگل بریزین و با یک تکه برش هندوانه مثلثی تزیین کنید
🍉نکته:
اگر دسر تو فریزر خیلی موند و تبدیل به یخ سفت شد نیم ساعت قبل از استفاده اونو از فریزر خارج کنید در دمای محیط بذارید و بعد داخل میکسر بریزید تا به یخ نرم تبدیل بشه ونوش جان کنید.
یه یخ رنگی دلچسب .....
❤️نوش جاااان
🍹🎄🍹🎄🍹
دسرهندوانه