شیرینی تبریزی
یکی از شیرینی های خوش عطر و خوش طعم که خیلی راحت درست میشه شیرینی تبریزی هست که با وجود شیرینی کم و بافت سبکی که داره برای عصرونه کنارچای می چسبه.
💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸
💜موادلازم:
· کره 100 گرم (نصف پیمانه)
· آرد 125 گرم (1 پیمانه)
· شکر نرم و دانه ریز30 گرم (1/4 پیمانه)
· بکینگ پودر 1/4 قاشق مرباخوری
· پودر هل سائیده شده1/2 قاشق چایخوری
· پودر پسته مقداری برای تزئین
💞🌷💞🌷💞🌷💞🌷💞🌷💞🌷
همونطور که می دونین برای شیرینی هایی که در اون ها کره به کار رفته، قبل از اینکه کار رو شروع کنیم کره رو باید حتماً در محیط آشپزخونه قرار بدیم تا کره نرم بشه. سپس سینی مخصوص فر رو کاغذ روغنی میندازیم و فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. حالا کار رو با اضافه کردن شکر به کره شروع می کنیم.
💕شروع:
کره و شکر نرم و دونه ریز رو با دور پایین همزن می زنیم تا کره و شکر حسابی با هم مخلوط بشن و یک بافت سبک در کره ایجاد بشه.
سپس آرد رو همراه با بکینگ پودر یکی دو بار از الک رد می کنیم و بعد همراه با پودر هل ساییده شده به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم.
حالا کره و آرد رو بادور پایین همزن با هم یکی دو دقیقه مخلوط می کنیم تا شبیه به خرده های نون در بیان.تو این مرحله همزن رو خاموش می کنیم ودیگه به همزدن ادامه نمیدیم. چون اگر روغن کره ازش خارج بشه، شیرینی ما بعد از پخت خشک و بیسکوئیتی خواهد شد.
حالا خمیر رو با دست منسجم می کنیم تا خمیر یکدست بشه. از خمیر توپ های کوچولو(اندازه گردو) جدا می کنیم و اون رو توی دست فرم میدیم و روی سینی فر با فاصله از هم قرار می دیم.
سپس با نوک چاقو یا مهر مخصوص شیرینی، روی اون روطرح میندازیم.و نهایناً روی توپ ها رو با مقداری پودر پسته تزئین می کنیم. سینی فر را داخل فر قرار می دیم و با درجه 180 سانتیگراد برای 12 تا 15دقیقه شیرینی ها رو میپزیم. بعد از پخت سینی رو از فر خارج می کنیم و تا خنک شدن کامل، اصلاً بهشون دست نمیزنیم.
💜نکات:
بعد از خنک شدن اون رودر ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم.این شیرینی ماندگاری خیلی خوبی داره و بافت خودش رو خیلی خوب حفظ می کنه. به شرطی که هوا نبینه و در جای خنک نگهداری بشه.دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهند. بنابراین، به حرارت و زمان پخت توجه لازم رو داشته باشید.بااین مقدار مواد ۳۰ عدد شیرینی درست میشه.
🎄🍹🎄🍹🎄
شیرینی تبریزی